Ioan Badea, Agent Exclusiv :
“Colaborarea cu Tabac Xpress este un business curat, sigur și cu zero risc pentru noi ca furnizori. Un business care ne consumă minim, dar cu maxim de eficiențăInteracțiunea cu Tabac Xpress este o foarte plăcută și neașteptată surpiză.”

Andy Szekely
autor, speaker, trainer, coach
Owner Bootcamp University
www.andyszekely.ro

“Xpress a construit un business sănătos și care a crescut organic, ceea ce e mare lucru într-o lume a vitezei și gratificației instantanee, în care prea des se urmăresc bugetele și performanțele financiare mai intens decât cultura companiei . Xpress e o cultură puternică tocmai pentru  la această companie am văzut frumos aplicată ideea de cultură care ajută și susține strategia de dezvoltare.”

Tabac Xpress este compania ce operează brandurile XPRESS și XTIME în România.

Tabac Xpress este o entitate cu capital străin și face parte din același grup cu Tabak Polska (tabakpolska.com.pl). Tabak Polska a fost înființată în Polonia în 2001 și deține în prezent o rețea de peste 180 de magazine în centre comerciale moderne și de afaceri poloneze sub brandul TRAFFIKA.

Conceptul XPRESS este modern și complex și se distinge prin claritate în design și organizare, prin calitate și rapiditate în servire, prin oamenii care sunt cea mai importantă resursă a companiei, prin etică, respect și integritate față de furnizori, angajați și clienți, prin motivație și pasiune pentru tot ce facem, prin profesionalism și cooperare.

Primul XPRESS în România l-am deschis la sfârșitul lui Octombrie 2015 iar în acest moment ( Aprilie 2022) avem în operare 152 magazine la nivel național.

În luna Decembrie 2016 am lansat al doilea concept pe piață din România sub brandul XTIME, concept armonizat pentru integrarea în centre de business și instituții publice. XTIME este operațional în București, Cluj-Napoca și Timișoara dar poate fi replicat în orice oraș sau clădire de business din România dacă spațiul este unul care întrunește criteriile noastre.

INTEGRITATE

Suntem onești și deschiși, facem lucrurile așa cum trebuie, reacționăm față de comportamente lipsite de etică și profesionalism.

PASIUNE

Celebrăm reușitele, suntem surse de inspirație pentru ceilalți, ne place ceea ce facem.

PROFESIONALISM

Excelența profesională asigură un succes durabil. Învățarea continuă, înalta performanță și angajamentul individual sunt sursele excelenței noastre profesionale.