Tabac Xpress este o companie relativ tânăra și în plină dezvoltare care operează o rețea în continuă creștere, iar datorită ritmului de expansiune între 1-6 magazine lunar, nevoia de noi colegi care să ni se alăture este una aproape constantă.

Suntem conduși de oameni care au mulți ani de experiență în retail, cu planuri ambițioase și sustenabile de creștere.
Căutăm în mod constant persoane talentate care să se alăture echipei noastre și care să facă parte din succesul nostru.

În mod ideal, trebuie să ai un background în comerțul cu amănuntul, dar mai important să fii capabil să demonstrezi entuziasmul și ambiția de a oferi standarde excelente în magazine și servicii de primă clasă pentru clienți. Având abilități bune de conducere, entuziasmul și motivația ta se vor reflectă în echipa pe care o vei gestiona și în rezultatele pe care le vom obține împreună.
Vei beneficia de o schemă de remunerare competitivă și de un program cuprinzător de formare și suport.

Dacă îți dorești propriul business și dacă simți că ai abilitățile și ambiția pe care le căutăm precum și dorința de a te alătură la călătoria noastră interesantă, te rugăm să trimiți un CV și o scrisoare de intenție la office@tabacxpress.ro specificând orașul de care ești interesat.
Mai multe detalii despre ce înseamnă să operezi un magazin Xpress/Xtime găsești în secțiunea PARTENERIAT.

Pentru că suntem o companie în plină evoluție avem nevoie periodic de noi colegi în sediul central în departamentele Financiar și Operational la fel cum avem nevoie și de noi Directori Regionali pe măsură ce rețeaua se extinde.

Dacă ești interesat să lucrezi cu o echipă eminamente profesionistă și ambițioasă ne poți transmite aplicația ta (CV și scrisoare de intenție pe adresa office@tabacXpress.ro și te vom contacta la momentul oportun.

Deasemenea poți urmări periodic ofertele noastre pe site-urile de specialitate www. bestjobs.ro sau www.ejobs.ro sau ne poți scrie folosind formularul din secțiunea Contact.

OAMENI XPRESS

Oamenii noștri sunt cea mai importantă resursă a companiei.

RESPECT

Ne respectăm unii pe alții, ne recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine.

MOTIVAȚIE

Apreciem pe cei care se angajează în activitatea lor.

COOPERARE

Știm să ascultăm, spunem ceea ce gândim, apreciem diversitatea de opinii, oferim celorlalți sprijin din proprie inițiativă.