Istoria XTIME începe la 1 decembrie 2016, odată cu deschiderea primului magazin în acest format la Cluj, în incinta clădirii de business The Office și continuă în 2017 prin deschiderea XTIME Timișoara în City Business Center.
În martie 2018 am deschis în incinta Business Center Landmark primul XTIME în București iar în acest moment, inceputul  lunii Mai 2023, avem operaționale 11 magazine XTIME în 4 orașe prin deschiderea din Iasi in incinta celei mai mari cladiri de office din Romania – Palas Campus.

Special conceput pentru acomodarea în clădiri de birouri sau administrative, brandul XTIME se bazează pe un portofoliu mai extins în comparație cu XPRESS, prin prezența segmentului food și fresh food precum și printr-o gama mai variată de băuturi răcoritoare, cosmetice sau accesorii.
Conceptul XTIME este unul flexibil și modulabil atât din punct de vedere al designului și funcționalității cât și prin prisma adaptării portofoliului de produse “by our friends request”.

INTEGRITATE

Suntem onești și deschiși, facem lucrurile așa cum trebuie, reacționăm față de comportamente lipsite de etică și profesionalism.

PASIUNE

Celebrăm reușitele, suntem surse de inspirație pentru ceilalți, ne place ceea ce facem.

PROFESIONALISM

Excelența profesională asigură un succes durabil. Învățarea continuă, înalta performanță și angajamentul individual sunt sursele excelenței noastre profesionale.